About Nordic Rainwear

We apologize for the lack of content. Nordic-Rainwear.com is under construction,
and we are still working on the translation from Danish to English ...

NORDIC-RAINWEAR er en dansk ejet webshop med speciale i regntøj til job, sport og fritid.
Vores mål er at tilbyde regntøj til ethvert formål, give dig overblik, ærlig og brugbar information og mulighed for at finde den løsning, som passer bedst til dit behov.
Men regntøj er funktionelt tøj, som ofte er designet til specielle formål og vejrforhold – hvilket de færreste kunder ved på forhånd. Vi gør derfor meget ud af at "klæde dig godt på", både til at vælge rigtigt, og til at arbejde eller nyde livet i det fri - uanset vejret.

familien la Cour 484 x 484.jpgDet bedste regntøj fra de bedste producenter

NORDIC-RAINWEAR har ingen egenproduktion, men forhandler det bedste fra en række nordiske og europæiske producenter, som lever op til de kvalitetskrav, vi stiller, og de miljø- og sikkerhedskrav, som EU og danske myndigheder stiller. Det kan du læse meget mere om her >>>

Vi er derfor uafhængige - og uanset om du køber regntøj for 150 eller 15.000 kroner, så er vores mål er at give dig overblik, ærlig og brugbar information, og en løsning, som passer til dit behov.

Ud over regntøj tilbyder vi også outdoor tøj og udstyr, arbejdstøj, sikkerheds- og beskyttelsesudstyr, og vi bringer løbende nyheder og information inden for alle emner på vores blog >>>

Familieejet virksomhed

Bag NORDIC-RAINWEAR står familien la Cour, som er en ganske almindelig aktiv familie. Vi fisker, sejler, cykler, har heste, hunde og have. En meget stor del af vores fritid opholder vi os derfor under åben himmel - også når det regner.

Ideen til en butik med speciale i regntøj fik vi dog for mange år siden på en rejse til Østrig. Det var i foråret, hvor skyerne hang lavt mellem bjergene, regnen fossede ned, og smeltevandet fik floden og kanalerne i den lille by, vi boede i, til at gå over deres breder. Men det var ikke et problem, for byen havde mere end én velassorteret butik med masser af regntøj, gummistøvler og paraplyer at vælge imellem.

Samme type butikker har vi aldrig haft i Danmark. Vejrmæssigt ligger Danmark da også godt beskyttet i ly af de norsk-svenske fjelde, og behovet har ikke været der førhen.

Men tiderne forandrer sig, og det samme gør vejret, og selv om vi her i Danmark er heldigere stillet end så mange andre lande, åbnede vi i 2013 vores første webshop med speciale i regntøj.

Med NORDIC-RAINWEAR gør vi shoppen endnu bedre og udvider desuden sortimentet med en lang række nye varer.

Velkommen på NORDIC-RAINWEAR - og god tur ud i det fri!

Vil du vide mere?

Vi håber, du kan finde noget, du kan bruge på vores shop, og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på:
support@nordic-rainwear.com